Lämmin tonnikalavoileipä

Voitele kuitukunkut rasvalla.

Sekoita muut ainekset keskenään.

Voit myös maustaa seosta esim pippurilla ja suolalla.

Myös ketsuppi käy sekaan.

Sitten vaan sekosta kunkkupaloille paksu kerras ja lopuksi joseen vielä 2 siivua juustoa.

Sit uuniin 175C 20min.

Ja jopas on kuitua ja proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Allu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)3.5g9kcal1g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Raejuusto HYLA, rasvaton, maustamaton (Valio), annos 200g6.5g4.3kcal0.9g0.1g0g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk11g11kcal2.5g0g0.1g0g
Kuitukunkku (Vaasaan&vaasan), annos 35g7.6g15kcal0.8g2.1g0.3g1.1g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g2.2g7.6kcal0g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g105kcal11.4g4.6g4.4g2.2g
Valittu annoskoko35g52kcal5.7g2.3g2.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna17g26kcal2.9g1.2g1.1g0.6g
Arvot/100g100g151kcal16.4g6.6g6.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102259