Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g12g2.9kcal0.2g0.5g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0g0.2kcal0g0g0g0g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g1.6g4.3kcal0.2g0.8g0g0.1g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton2.3g3.8kcal0.2g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g32kcal1.2g3.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko35g16kcal0.6g1.6g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g8kcal0.3g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g46kcal1.7g4.6g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217175