Hapankaali-uunimakkara

Hapankaali voideltuun uunivuokaan, päälle pilkotut makkarat, siirappia norona yli ainesten ja vielä muutama nokare voita.

Paista 225 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasilaisen hapankaali (100g)16g2.8kcal0.3g0.3g0g0g
Eetvartti a-lk grillimakkara (Snellman), annos 100g16g45kcal2g0.3g3.9g0g
Siirappi 2.3g7.1kcal0g1.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.2g8.6kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g126kcal4.6g4.6g9.6g0g
Valittu annoskoko35g63kcal2.3g2.3g4.8g0g
Annoskoko puolitettuna18g32kcal1.2g1.2g2.4g0g
Arvot/100g100g181kcal6.6g6.6g13.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308610