Vähähiilari näkkäri

Sekoita aineet.

Lisää vesi.

sekoita ja anna turvota.

Levitä pellille ja paista 160 asteessa 35 min. leikkaa paloiksi ja kuivata 50 asteisessa uunissa, luukku raollaan 20 min. vahdi kuivatusta

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 6.3g42kcal1.7g0.4g3.6g0.8g
Pellavansiemenrouhe,Pellava,Reformi1.6g5kcal0.5g0.1g0.3g0.5g
Mantelirouhe, rainbow (Rainbow), annos 10g3.1g20kcal0.7g0.2g1.8g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g0.9g0.1kcal0g0g0g0.8g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.9g0.6kcal0.1g0g0g0.7g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g135kcal6g1.4g11.4g5.6g
Valittu annoskoko35g68kcal3g0.7g5.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna18g34kcal1.5g0.4g2.9g1.4g
Arvot/100g100g193kcal8.6g2g16.3g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311933