Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 13g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g6.3g9kcal1.1g0g0.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g28kcal2.6g1g1.4g0.6g
Valittu annoskoko35g14kcal1.3g0.5g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g7kcal0.7g0.3g0.4g0.2g
Arvot/100g100g40kcal3.7g1.4g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704