Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)19g5.6kcal0.2g0.7g0.1g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 9g33kcal0.2g0.2g3.6g0g
Basilika, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.7g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g95kcal1.2g2.4g8.8g0.2g
Valittu annoskoko35g47kcal0.6g1.2g4.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g24kcal0.3g0.6g2.2g0.1g
Arvot/100g100g136kcal1.7g3.4g12.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887