Karppaajan pizza (jauhelihapohja)

Pohja:
500 g naudan paistijauhelihaa
1 kananmuna
1 tl suolaa
paljon pippuria, oreganoa

- Pohja taputellaan yhdelle uunipellille tosi ohkaiseksi, pitäisi levitä koko uuninpellin kokoiseksi.

Pohjaa paistetaan itsekseen noin 5 min. Sitten vasta täyttö.

Täyte:
ketsuppia
50 g kevyt metukkaa
80 g ananaspaloja
30 g sinihomejuustoa
200 g tomaattia viipaleina
150 g polar 5% juustoa
mustapippuria, oreganoa

- Uuniin 200 astetta ja vajaa 10 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Kooho
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz1.6g1.6kcal0g0.4g0g0g
Meetwursti siivut (Rainbow), annos 5g1.6g5.9kcal0.3g0g0.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Polar5 (Valoi), annos 100g4.7g8.4kcal1.6g0g0.2g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g2.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g0.9g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g100kcal10.6g2g5.6g0.2g
Valittu annoskoko35g50kcal5.3g1g2.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g25kcal2.7g0.5g1.4g0.1g
Arvot/100g100g143kcal15.1g2.9g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317353