Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)13g1.3kcal0.2g0g0.1g10.7g
Ruisjauho Pirkka101g308kcal9.8g61.7g2g15.2g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)55g175kcal7.6g31.8g1.8g6.8g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g17g24kcal2.4g2.4g0.6g8.1g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 148g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g4.6g17kcal2.1g1.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g1071kcal44.2g200.6g9.6g81.6g
Valittu annoskoko340g535kcal22.1g100.3g4.8g40.8g
Annoskoko puolitettuna170g268kcal11.1g50.2g2.4g20.4g
Arvot/100g100g158kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040