Juustopekonimuffinssit

Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

315g vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria

100g kinkkua kuutioituna
kourallinen timjamia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 kananmunaa
0,5dl oliiviöljyä
2,5 dl maitoa
125g karkeaa juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Nostele muffinssipellin vuokiin
4. Paista noin 20-25min tai kunnes tikkuun ei tartu enää taikinaa

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g94g340kcal12.3g66.1g2g3.5g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 47g172kcal13.2g0g13.4g0g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.6g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot44g128kcal6.2g0.4g11.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu38g48kcal4.2g0.1g3.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen79g26kcal2.6g3.9g0g0g
Basilika, tuore 19g5.1kcal0.6g0.2g0.2g0.3g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g1674kcal79.2g143.4g86.2g7.8g
Valittu annoskoko340g837kcal39.6g71.7g43.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna170g418kcal19.8g35.9g21.6g2g
Arvot/100g100g246kcal11.6g21.1g12.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410648