Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 167g65kcal0.7g11.3g0.8g4.3g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g2.1g1.1kcal0.1g0.1g0g2.1g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g42g250kcal10g2.8g22.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl38g338kcal0g0g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g1570kcal44.6g29g140.4g12.8g
Valittu annoskoko340g785kcal22.3g14.5g70.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna170g393kcal11.2g7.3g35.1g3.2g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.3g20.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178794