Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 209g169kcal3.3g35.1g0.1g6.3g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl42g36kcal0.6g1.8g2.9g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g425kcal8.6g76.6g6g13.4g
Valittu annoskoko340g212kcal4.3g38.3g3g6.7g
Annoskoko puolitettuna170g106kcal2.2g19.2g1.5g3.4g
Arvot/100g100g63kcal1.3g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279920