Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow87g74kcal4g13.1g0.4g4.4g
Soijanakki, hälsans kök66g160kcal11.8g4.6g10.5g0g
Purjosipuli 33g7.5kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 87g67kcal1.6g13.6g0.2g0.9g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana681g619kcal36.2g64.4g22.4g12.4g
Valittu annoskoko340g310kcal18.1g32.2g11.2g6.2g
Annoskoko puolitettuna170g155kcal9.1g16.1g5.6g3.1g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.5g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794