Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g270g389kcal59.4g0g16.2g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola30g48kcal2.4g1.2g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g30g102kcal4.2g0g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana681g1083kcal132.2g3.4g58.8g0.4g
Valittu annoskoko341g542kcal66.1g1.7g29.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna170g271kcal33.1g0.9g14.7g0.1g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955