Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 94g23kcal1.7g2.1g0.3g2.2g
Parsakaali brokkoli 94g33kcal4.3g1.8g0.3g2.3g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton75g81kcal16.9g0g1.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 38g65kcal2.8g0.9g5.6g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl38g127kcal0.7g1g13.5g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Oliiviöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana681g715kcal52.8g11.6g48.6g9g
Valittu annoskoko341g358kcal26.4g5.8g24.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna170g179kcal13.2g2.9g12.2g2.3g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.7g7.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315