RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 188g202kcal35.8g0g6.4g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tilli, tuore 38g11kcal1.4g0.3g0.3g0.8g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 19g4.1kcal0.1g0.3g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 75g123kcal2g2g11.3g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g19g50kcal1.6g9.6g0.2g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana681g784kcal82g25g36.4g7g
Valittu annoskoko341g392kcal41g12.5g18.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna170g196kcal20.5g6.3g9.1g1.8g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428489