Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit208g35kcal3.3g4.6g0.4g4g
Aurajuusto (Valio), annos 17g25g85kcal5g0g7.3g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.3.1g17kcal0g0g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 104g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana681g275kcal16.6g9.2g19.2g8g
Valittu annoskoko341g138kcal8.3g4.6g9.6g4g
Annoskoko puolitettuna170g69kcal4.2g2.3g4.8g2g
Arvot/100g100g40kcal2.4g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190