Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 141g54kcal1.2g11g0.2g2.5g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g56g70kcal1.8g2.3g5.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.1g8.7kcal0.3g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana682g265kcal6.6g27g13.6g5g
Valittu annoskoko341g133kcal3.3g13.5g6.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna170g66kcal1.7g6.8g3.4g1.3g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152153