Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g66g194kcal9.2g0.7g17.1g0.4g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g84g22kcal0.9g2.6g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g2.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana682g431kcal20.2g6.6g34.6g0.8g
Valittu annoskoko341g216kcal10.1g3.3g17.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna171g108kcal5.1g1.7g8.7g0.2g
Arvot/100g100g63kcal3g1g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365421