Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g625g1768kcal28.7g196.2g94.3g34.4g
Purjosipuli 500g114kcal9g12g1g10.5g
Sipulikuutiot rainbow500g50kcal7.5g7.5g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]750g2474kcal202.4g0g179.9g0g
Kananmuna kuoreton500g715kcal60g0g50g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%500g800kcal13.5g13.5g75g0g
Valkosipuli 26g28kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6800g11899kcal646.4g467g800.8g91g
Valittu annoskoko3400g5949kcal323.2g233.5g400.4g45.5g
Annoskoko puolitettuna1700g2975kcal161.6g116.8g200.2g22.8g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574