Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen2000g5640kcal218g972g136g62g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g680g2720kcal37.4g29.9g272g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g720g2786kcal108g21.6g252g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6800g22293kcal726.8g2047g1320g124g
Valittu annoskoko3400g11146kcal363.4g1023.5g660g62g
Annoskoko puolitettuna1700g5573kcal181.7g511.8g330g31g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890