Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 320g2321kcal3.8g1.3g260.2g0g
Ruisjauho Pirkka480g1464kcal46.6g292.8g9.6g72g
Vehnälese, Liperin mylly320g458kcal48g28.8g17.6g176g
Vesi, vesijohtovesi 96g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima640g2496kcal185.6g0g192g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g320g301kcal56.6g0.3g8g0g
Paprika punainen 160g47kcal1.5g7.2g0.6g3g
Purjosipuli 160g37kcal2.9g3.8g0.3g3.4g
Ranskankerma, Milbona320g931kcal7.4g9.6g96g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 320g1056kcal6.4g9.6g112g0g
Kananmuna kuoreton 264g377kcal33g0.8g27.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6800g18975kcal783.6g708.4g1446.8g508.8g
Valittu annoskoko3400g9487kcal391.8g354.2g723.4g254.4g
Annoskoko puolitettuna1700g4744kcal195.9g177.1g361.7g127.2g
Arvot/100g100g279kcal11.5g10.4g21.3g7.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260733