Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr400g1120kcal32g38g96g6.4g
Kesäkurpitsa, tuore1800g306kcal10.8g45g7.2g12.6g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Aurajuusto240g816kcal48g0g69.6g0g
Ruokakerma 5%, Valio800g520kcal12g33.6g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6800g5610kcal209.8g248.6g426.2g43.4g
Valittu annoskoko3400g2805kcal104.9g124.3g213.1g21.7g
Annoskoko puolitettuna1700g1403kcal52.5g62.2g106.6g10.9g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.7g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89757