Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g1864g4250kcal354.2g0g316.9g0g
Flora ruoka kevyt & paksu70g42kcal0.7g3.1g2.8g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)233g862kcal32.4g168.9g5.8g9.6g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g466g140kcal4.7g25.6g2.8g7g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 419g954kcal21.2g73.5g59.1g24.3g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste350g1258kcal101.4g5.9g97.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6804g15012kcal1029.2g554g970.6g81.8g
Valittu annoskoko3402g7506kcal514.6g277g485.3g40.9g
Annoskoko puolitettuna1701g3753kcal257.3g138.5g242.7g20.5g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.1g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175308