Katkarapuwokkisalaatti

Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Pehmotarra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea583g58kcal6.4g4.7g1.2g7g
Herkkusieni 233g37kcal4.9g0.7g0.8g3.5g
Miniluumutomaatti, annos 250g292g58kcal1.7g9.6g0.9g0g
Paprika punainen 396g116kcal3.7g17.8g1.6g7.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g1049g420kcal15.7g63g3.1g26.2g
Katkarapu 420g287kcal60.6g0g4.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Sinappi, Dijon, 1 tl56g79kcal2.6g5.1g5.3g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)70g143kcal0.8g32.2g1.2g0g
Hunaja 30g100kcal0.2g24.5g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6804g2782kcal203.6g346.8g38.8g97.6g
Valittu annoskoko3402g1391kcal101.8g173.4g19.4g48.8g
Annoskoko puolitettuna1701g696kcal50.9g86.7g9.7g24.4g
Arvot/100g100g41kcal3g5.1g0.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331364