Marinoidut voipavut

Huuhtele säilykepavut hyvin kylmällä vedellä.

Purista kaksi valkosipulin kynttä papujen joukkoon.

Mausta hippusella suolaa ja voimakasta chilirouhetta.

Revi joukkoon halutessasi myös muutama basilikan lehti.

Kaada öljy papujen ja mausteiden päälle, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g3011g3492kcal213.8g602.1g24.1g0g
Oliiviöljy 301g2662kcal0g0g301.1g0g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.7g0.6g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6816g12518kcal442.8g1235.6g651.6g4g
Valittu annoskoko3408g6259kcal221.4g617.8g325.8g2g
Annoskoko puolitettuna1704g3130kcal110.7g308.9g162.9g1g
Arvot/100g100g184kcal6.5g18.1g9.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143573