Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1596g319kcal20.8g47.9g3.2g0g
Naudan sisäfilee1596g1948kcal335.3g0g63.9g0g
Oregano, kuivattu 8g24kcal0.9g1.7g0.8g3.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 160g1412kcal0g0g159.6g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6816g7594kcal718.4g140.2g455.4g8g
Valittu annoskoko3408g3797kcal359.2g70.1g227.7g4g
Annoskoko puolitettuna1704g1899kcal179.6g35.1g113.9g2g
Arvot/100g100g111kcal10.5g2.1g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176144