Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g122g378kcal14.6g69.5g4.9g3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Keiju rypsiöljy (Raisio)10g90kcal0g0g10g0g
Kanasuikaleet kariniemi500g555kcal115g0g10g0g
Vesi, vesijohtovesi 2600g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g22g62kcal4.4g1.1g4.4g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka140g115kcal4.8g26.6g1.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6816g2428kcal279.8g199g61.6g9.8g
Valittu annoskoko3408g1214kcal139.9g99.5g30.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna1704g607kcal70g49.8g15.4g2.5g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207