Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g240g1438kcal50.3g15.8g129.4g0g
Soijajauhot, Soyolk180g719kcal70.1g28.8g36g21.6g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g879g1257kcal109.9g2.6g90.5g0g
Leivinjauhe 80g140kcal4.2g30.2g0g0.4g
Seesaminsiemen, kuorineen 72g485kcal19.3g5g41.7g8.8g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g639g825kcal26.8g32.6g63.9g0g
Fiber husk (1rkl=10g)48g4.8kcal0.7g0g0.3g40.8g
Vehnälese 72g164kcal9.6g11.1g3.2g27g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1199g3596kcal275.7g0g275.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6816g17258kcal1133.2g252.2g1281.4g197.2g
Valittu annoskoko3408g8629kcal566.6g126.1g640.7g98.6g
Annoskoko puolitettuna1704g4315kcal283.3g63.1g320.4g49.3g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035