Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1508g510kcal46.1g73.9g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 392g1345kcal40g274.4g4.7g13.7g
Kananmuna kuoreton 332g473kcal41.5g1g34g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 385g1561kcal0g384.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g45g181kcal0g44.8g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g739g517kcal88.7g29.6g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6816g9176kcal432.6g1615.6g87.8g27.4g
Valittu annoskoko3408g4588kcal216.3g807.8g43.9g13.7g
Annoskoko puolitettuna1704g2294kcal108.2g403.9g22g6.9g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254886