Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr401g1123kcal32.1g38.1g96.2g6.4g
Kesäkurpitsa, tuore1804g307kcal10.8g45.1g7.2g12.6g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Aurajuusto241g818kcal48.1g0g69.8g0g
Ruokakerma 5%, Valio802g521kcal12g33.7g40.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6816g5623kcal210.2g249.2g427.2g43.4g
Valittu annoskoko3408g2812kcal105.1g124.6g213.6g21.7g
Annoskoko puolitettuna1704g1406kcal52.6g62.3g106.8g10.9g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.7g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89757