Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 99g32kcal0.6g5.5g0.2g2.5g
Lanttu 23g6.5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)13g11kcal1.3g1.5g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g6.4g35kcal0g0g3.8g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Hirvenliha 82g92kcal17.4g0g2.5g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana682g354kcal39g16.2g13.2g5.8g
Valittu annoskoko341g177kcal19.5g8.1g6.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna171g89kcal9.8g4.1g3.3g1.5g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110037