Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g122g378kcal14.6g69.6g4.9g3.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Keiju rypsiöljy (Raisio)10g90kcal0g0g10g0g
Kanasuikaleet kariniemi500g555kcal115.1g0g10g0g
Vesi, vesijohtovesi 2602g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g22g62kcal4.4g1.1g4.4g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka140g115kcal4.8g26.6g1.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6820g2430kcal280g199.2g61.6g10g
Valittu annoskoko3410g1215kcal140g99.6g30.8g5g
Annoskoko puolitettuna1705g608kcal70g49.8g15.4g2.5g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207