Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke426g426kcal76.6g0g12.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1002g762kcal18.8g155.2g2g10g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 1252g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 5g15kcal0.5g1.7g0.7g0.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g626g376kcal6.3g28.2g25g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6820g3218kcal207g379.8g81.4g31.2g
Valittu annoskoko3410g1609kcal103.5g189.9g40.7g15.6g
Annoskoko puolitettuna1705g805kcal51.8g95g20.4g7.8g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79736