Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl1600g5440kcal32g48g560g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja800g1280kcal58.4g128g56g0g
Lakka800g336kcal11.2g62.4g4g29.6g
Liivate 40g140kcal34.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6820g15771kcal271.8g816.4g1240g59.2g
Valittu annoskoko3410g7886kcal135.9g408.2g620g29.6g
Annoskoko puolitettuna1705g3943kcal68g204.1g310g14.8g
Arvot/100g100g231kcal4g12g18.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309843