Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g222g60kcal2.9g10.6g0.4g3.8g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g1199g1319kcal275.8g0g21.6g0g
Paprika, punainen380g98kcal3.4g17.5g1.5g7.6g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g400g100kcal5.2g16.8g0.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen480g96kcal2.9g18.2g1.4g6.7g
Herkkusieni säilyke 286g48kcal6g0.6g0.9g6.9g
Ruokaöljy keskiarvo 50g442kcal0g0g49.9g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P400g240kcal4g18g16g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6832g4805kcal600.4g163.4g185g54.8g
Valittu annoskoko3416g2402kcal300.2g81.7g92.5g27.4g
Annoskoko puolitettuna1708g1201kcal150.1g40.9g46.3g13.7g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855