Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%876g1489kcal175.2g0g87.6g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g1577g2554kcal132.4g189.2g124.6g74.1g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g876g1051kcal20.1g42g87.6g0g
Rypsiöljy 88g775kcal0g0g87.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6832g11738kcal655.4g462.4g774.8g148.2g
Valittu annoskoko3416g5869kcal327.7g231.2g387.4g74.1g
Annoskoko puolitettuna1708g2934kcal163.9g115.6g193.7g37.1g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257