TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)26g70kcal2g12.8g1.3g2.6g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.4g0.1g0.7g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g201g261kcal42.1g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g833kcal97.6g44.6g36.4g6.6g
Valittu annoskoko342g416kcal48.8g22.3g18.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna171g208kcal24.4g11.2g9.1g1.7g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808