Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi227g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g11g1.1kcal0.2g0g0.1g9.6g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g6.2g22kcal2.8g2.5g0.4g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale17g10kcal1.7g0.8g0.1g12.4g
Manteli, jauhettu, n. 1dl79g477kcal19.1g5.2g42.8g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g1022kcal47.6g17g86.8g55g
Valittu annoskoko342g511kcal23.8g8.5g43.4g27.5g
Annoskoko puolitettuna171g256kcal11.9g4.3g21.7g13.8g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.7g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229174