Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 224g25kcal1.3g3.1g0.2g1.6g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 112g148kcal2.9g3.6g13.4g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 2.8g9kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g364kcal8.4g18g27.2g3.2g
Valittu annoskoko342g182kcal4.2g9g13.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna171g91kcal2.1g4.5g6.8g0.8g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305021