Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 153g28kcal0.9g3.8g0.6g1.1g
Herkkusieni 55g8.7kcal1.1g0.2g0.2g0.8g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]22g74kcal2.6g0g8.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl88g298kcal1.8g2.6g30.6g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g886kcal19g13.6g84g3.8g
Valittu annoskoko342g443kcal9.5g6.8g42g1.9g
Annoskoko puolitettuna171g221kcal4.8g3.4g21g1g
Arvot/100g100g129kcal2.8g2g12.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284412