Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 208g174kcal2.6g8.9g13.3g4.6g
Jauheliha, sika-nauta 83g184kcal14.6g0g14.1g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)21g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Kasvisliemikuutio 2.3g7kcal0.2g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana685g885kcal40.4g21.2g69.2g10g
Valittu annoskoko343g442kcal20.2g10.6g34.6g5g
Annoskoko puolitettuna171g221kcal10.1g5.3g17.3g2.5g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064