Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 588g2018kcal59.9g411.7g7.1g20.6g
Sokeri 385g1561kcal0g384.1g0g0g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g27g109kcal0g26.9g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g1810g706kcal59.7g56.1g27.1g0g
Kananmuna kuoreton 373g532kcal46.7g1.1g38.3g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g226g1538kcal2.3g2.3g169.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6840g12967kcal338.4g1773g484.2g41.4g
Valittu annoskoko3420g6483kcal169.2g886.5g242.1g20.7g
Annoskoko puolitettuna1710g3242kcal84.6g443.3g121.1g10.4g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249655