Bataattivuoka kevyesti

Paista kalkkunan jauheliha 400g ja sipuli pannulla kypsäksi ilman rasvoja.

Keitä kuorittu bataatti 200g pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä.

Tee bataattisosetta.

Kaada bataattisoseeseen paistettu jauheliha ja sipulit.

Sekoita ja mausta suolalla, valkopippurilla (varovaisesti) ja hieman currya.

Lisää kananmunat annokseen.

Kaada seos uunivuokaan ja uuniin max 200astetta.

Ei kauan aikaa, sillä makujen on tarkoitus yhdistyä ja munat kypsyä.

Ja tässä ei ole tarkoituksella perunaa mukana, mikä kyllä sitoisi tämän.

Eikä jauhoja.

Maustaminen on homman a ja o. Bataatti on makeaa ja mausteet tuovat siitä hyvän sweet and sour makuisen :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Supertiger
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 900g729kcal14.1g151.5g0.5g27g
Kalkkunan paistijauheliha, rasvaa 7% (Kariniemi), annos 400g1800g2520kcal342g0g126g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Kananmuna kuorineen punnittu540g680kcal59.4g1.6g48.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6840g7955kcal835.6g323.4g351g60.2g
Valittu annoskoko3420g3978kcal417.8g161.7g175.5g30.1g
Annoskoko puolitettuna1710g1989kcal208.9g80.9g87.8g15.1g
Arvot/100g100g116kcal12.2g4.7g5.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440339