Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3210g1926kcal48.2g417.3g3.2g28.9g
Oliiviöljy 107g946kcal0g0g107g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g54g70kcal1.6g11.2g3.2g7.5g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g27g46kcal2.1g8.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6848g5976kcal103.8g874.2g227.2g72.8g
Valittu annoskoko3424g2988kcal51.9g437.1g113.6g36.4g
Annoskoko puolitettuna1712g1494kcal26g218.6g56.8g18.2g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454