Bolognese

400g naudan jauheliha (10% rasvaa)
pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl tomaattipyrettä
1 prk yrttitomaattimurskaa
1 rkl oliiviöljyä

suolaa, mustapippuria, valkopippuria yrttimausteita, paprikajauhetta, chilijauhetta

ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää pannulle öljyä ja lisää pilkotut sipulit, kääntele hetki ja mausta oman maun mukaan
lisää tomaattimurska ja pyree sekä vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä vähintään 15 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha 10% (Pirkka), annos 100g1602g2403kcal325.2g0g128.1g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g60g58kcal2.5g10.2g0.1g2.9g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g1482g489kcal22.2g71.1g5.9g0g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6848g7113kcal708.2g188.4g389.4g13.4g
Valittu annoskoko3424g3557kcal354.1g94.2g194.7g6.7g
Annoskoko puolitettuna1712g1778kcal177.1g47.1g97.4g3.4g
Arvot/100g100g104kcal10.3g2.8g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447433