Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 60g45kcal7.9g0.7g0.2g4.1g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 108g954kcal0g0g107.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 780g2676kcal79.5g546g9.4g27.3g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)600g1560kcal156g9g102g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g480g547kcal67.2g4.8g28.8g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)480g192kcal8.2g39.4g0.5g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g320g192kcal1.3g48g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6856g12333kcal640.2g1295.8g498.2g65.4g
Valittu annoskoko3428g6166kcal320.1g647.9g249.1g32.7g
Annoskoko puolitettuna1714g3083kcal160.1g324g124.6g16.4g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.9g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776