Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g213g559kcal37.1g0g42.7g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g19g56kcal0.7g0.8g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 4.3g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Korppujauho 11g39kcal1.1g8g0.1g0.6g
Vesi53g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 13g118kcal0g0g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana686g1569kcal79.2g21.8g123.6g2.4g
Valittu annoskoko343g785kcal39.6g10.9g61.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna172g392kcal19.8g5.5g30.9g0.6g
Arvot/100g100g229kcal11.5g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807