Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 64g64kcal1.6g0.2g6.1g1.1g
Pekoni, paistettu 47g240kcal7.6g0g23.6g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti29g81kcal1g1.6g7.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl58g198kcal1.2g1.7g20.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g8.7g6.5kcal0.7g0.8g0g0g
Oliiviöljy 12g103kcal0g0g11.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.7g64kcal0.1g0.1g7g0g
Kasvisliemi laimennettu 58g5.4kcal0.2g0.2g0.4g0g
Lihaliemi laimennettu 58g11kcal0g1.7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana686g1544kcal24.8g12.6g154.2g2.2g
Valittu annoskoko343g772kcal12.4g6.3g77.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna171g386kcal6.2g3.2g38.6g0.6g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.8g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804