Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g61g26kcal1g5.2g0.1g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g70g77kcal16.2g0g1.4g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g16g20kcal3.8g0.7g0.2g0g
Kesäkurpitsa23g4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Purjosipuli 31g7.1kcal0.6g0.7g0.1g0.7g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana687g326kcal44g18.4g8.2g3g
Valittu annoskoko344g163kcal22g9.2g4.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna172g82kcal11g4.6g2.1g0.8g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367010