Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g88g37kcal0g8.2g0.1g2.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala3.2g9kcal0.6g0.2g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 204g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 39g86kcal6.8g0g6.6g0g
Sipuli 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g270kcal15g17.8g14.6g4.8g
Valittu annoskoko344g135kcal7.5g8.9g7.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna172g68kcal3.8g4.5g3.7g1.2g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511